آشپزی

 

مواد لازم 
‎من برای هر نفر چهار تکه گوشت میزارم ‎این اندازه برای پنج نفره ‎گوشت حدود ۱۵ الی بیست تکه ‎لپه یک لیوان کمی کمتر دوست دارید لپه بیشتر باشه یک لیوان  پنج الی شش عدد  لیمو عمانی
‎رب یک قاشق سر پر ‎پیاز نسبتا بزرگ وریز خرد شده یک عدد ‎روغن چند قاشق ‎آب ونمک وفلفل وکمی زردچوبه به مقدار لازم

 


دستور تهیه :
‎پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه گوشت رواضافه میکنیم(شسته وبزارید آبش بره)وخوب با هم سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم وتفت میدیم واب جوش،  یکی دوتکه چوب دارچین اضافه شعله رو کم میکنیم تا نیم پز بشه ‎در ماهی تابه دیگه ای کمی روغن ریخته رب اضافه وتفت میدیم لپه هم اضافه وبا هم تفت میدهیم لیمو وگوشت نیم پز با آبش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا بپزه اواخر پخت نمک و فلفل میزنیم اگه دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید دوباره درشو بزارید تا بپزه ‎عزیزان تفت دادن رب بیشتر از ۳۰ثانیه طول نکشه وگرنه رب میسوزه وخورشت تلخ میشه
‎عزیزان من گفتم یک قاشق سر پر رب بستگی داره چه ربی استفاده میکنید من رب خونگی استفاده کردم رب کارخانه شاید کمی بیشتر بخواد
‎چند نکته: عزیزانی که از گوشت گوسفندی استفاده میکنن اگه لپه تون دیر پزه گوشت ولپه رو با هم بپزید آگه لپه تون زود میپزه آگه همراه گوشت بزارید بپزه لپه له میشه ‎من از لپه خونگی استفاده کردم وزود میپزه پس اول گوشت رو نیم پز میکنم وسپس لپه رو بهش اضافه میکنم ‎همیشه لپه رو با کمی آب بزارید یکی دو جوش بزنه کفش بالا بیاد آبشو دور بریزید واضافه کنید


‎برای قیمه از چوب دارچین استفاده کنید پودر دارچین رنگ خورش رو تیره میکند ‎رب رو همیشه تفت بدید تا خورشت خوش رنگ بشه ‎لیمو رو سوراخ وتخماشو بیرون بیارید ویک ساعت تو آب خیس کنید تا تلخیشو پس بده وبه خورشت اضافه کنید ‎همیشه به مقدار کافی آب به خورش اضافه کنید  تا دوباره مجبور نشید آب بریزید


‎بهتر از آب جوش استفاده کنید ‎همیشه خورشت با شعله کم بپزه ‎لپه رو آگه با رب تفت دهید لپه تو خورش وا نمیره ‎برای خوش رنگ شدن خورشت میتونید کمی زعفران بزنید من نزدم بعضیا در آخر پخت یک قاشق شکر ویک قاشق گلاب میریزین اختیاریه وذایقه خودتونه
 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها